Vandaag zijn wij een dagje de bergen in gegaan, de Rothorn berg, 2400 meter hoog. Met een treintje dat vanuit Brienz vetrekt zijn wij naar de de top van de berg gegaan. De afstand die het treintje aflegt is 7,8 kilometer en duurt ongeveer een uur. Gaande weg de trein rit wordt het uitzicht op de omgeving steeds mooier. We troffen het met het weer, het was nagenoeg onbewolkt en het was ongeveer 30 graden. Eenmaal aangekomen op de top van de berg hebben wij een mooie wandeling gemaakt en lang op het terras gezeten om van het uitzicht te genieten. 

De volgende dag zijn wij naar Luzern gegaan, ongeveer 50 kilometer vanaf de Brienz. Luzern is een kleine stad met een mooi en oud centrum. In het centrum vind je veel oude gebouwen, houten bruggen over de rivier en genoeg winkels om je een dag te kunnen vermaken.

Het weer: 30 graden en onbewolkt.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.