Vandaag hebben wij een rondvaart gemaakt op Lake Mead. Dit stuwmeer ligt midden in  een natuurpark dat door drie staten van Amerika loopt. Vanaf Boulder City is het maar een paar kilometer tot de ingang van het park. De rondvaart duurt een kleine twee uren en eindigt bij de Hoover dam. Vanaf het water heb je prachtig uitzicht op de Hoover dam. Het stuwmeer is gigantisch groot en omgeven door bergen met zwarte, bruine en witte rotsen.  De rest van de middag hebben wij bij het zwembad doorgebracht.

DSC_6336

DSC_6346

DSC_6360

40 graden, bewolkt. In de ochtend erg heet.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.