Sinds 1988 is Wilken Beenmode gevestigd in Leeuwarden, je vindt ons in de Peperstraat. Van trendy, sportief of klassiek, Wilken Beenmode heeft voor elke stijl een ruime keuze beenmode voor dames en heren. We voeren de meest vooraanstaande beenmode merken zoals Wolford, Falke, Bonnie Doon, Happy Socks, Oroblu, Mey & Spanx en vele andere merken.

Ook vindt je in onze winkel een uitgebreid assortiment van het ondergoedmerk Mey. Dit merk staat bekend om hun goede pasvorm en kwaliteit en dit vinden wij belangrijk bij Wilken Beenmode. Binnenkort opent onze webshop zodat je voortaan ook online kunt bestellen bij Wilken Beenmode.

Tot snel in onze winkel of webshop!

www.wilkenbeenmode.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.