De een na laatste dag alweer van onze vanantie! Vandaag zijn wij naar de Zwergenwege in halisberg geweest. De Zwergenwege is een wandelpad van ongeveer 4 kilometer met als thema: ‘kabouters’. Je gaat eerst met een kabelbaan omhoog naar de top van de berg. Vervolgens kun je naar beneden wandelen. Onderweg kom je verschillende ‘kabouter’ huisjes tegen, erg leuk voor kinderen! De rest van de dag hebben wij ons voor bereid op de terugreis naar huis toe.

De volgende dag zijn wij in de middag vetrokken richting Nederland. Wij zijn nog in Bern gestopt en hebben hier een hapje gegeten. ‘S nachts om 2 uur waren wij weer thuis. Het was een geweldig mooie vakantie! Een hoop gezien en ook genoeg dagen gehad om lekker te luieren. 

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.